Bio tělový a masážní olej - Devatero kvítí 50 ml

Bio tělový a masážní olej - Devatero kvítí 50 ml
Mimořádně účinný olej na namožená a bolavá záda, ztuhlé svaly a klouby. Přináší úlevu a uvolnění při svalovém napětí a únavě, prokrvuje a prohřívá, zmírňuje otoky a má hojivé a regenerační účinky. Je vynikající při bolestech v oblasti krční páteře. Díky kombinaci esenciálních olejů se osvědčil i pro jemnou masáž při nachlazení, při které uvolní nejen tělo, ale i dýchací cesty.
138 Kč
Cena s DPH
Značka
Do 5 dnů
Objednací kód:
tmoil3
EAN:
8594031326779
Balení: 50 ml
  • Detailní popis
Tělové a masážní oleje Saloos mají čistě přírodní původ, jsou vyráběny pouze z pečlivě vybraných rostlin, což je zárukou špičkové kvality. Jsou harmonickou a účinnou kombinací olejů lisovaných za studena, bio olejů a esenciálních olejů.
Obsahují nejvyšší možné množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v jejich přirozené podobě a dovedou tyto cenné látky v maximální míře předat našemu tělu, jsou „extraktem zdravi“.
Pronikají až do nejhlubších vrstev pokožky, působí komplexně a jejich složení nejvíc odpovídá složení tuků našeho těla. Výborně se vstřebávají a nezanechávají pocit mastnoty.
Jsou vhodné pro všechny typy pokožky, nevyvolavají alergické reakce, nedráždí pokožku.
Zásadně neobsahují minerální (paraffi num liquidum) nebo rafi nované oleje. Nenajdete v nich syntetické vonné látky, konzervanty ani barviva.

Působení

Bio tělový a masážní olej Devatero kvítí přináší úlevu při únavě, svalovém napětí, zmírňuje otoky, skvěle regeneruje po fyzické námaze a je také vhodný při nachlazení, jelikož krásně uvolní dýchací cesty.

Použití

Malé množství oleje vmasírujte do pokožky.

Složení

meruňka obecná (Prunus armeniaca, olej z jader), slunečnice roční (Helianthus annuus, BIO), mandloň obecná (Prunus amygdalus dulcis, olej), makadámie (Macadamia ternifolia, olej), sezam indický (Sesamum indicum, olej), tokoferol, askorbyl palmitát, kyselina askorbová, směs éterických olejů, limonon*, linalool*, kumarin*, geraniol*, eugenol*, citronellol*, cinnamyl alkohol*, cinnamal*

* součást éterických olejů

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Vhodné i pro děti. Vyrobeno z olejů lisovaných za studena, bio olejů a 100% přírodních esenciálních olejů. Bez konzervačních a syntetických vonných látek.
Doporučujeme
Výhody pro vás
Většinu zboží máme skladem
Doprava zdarma nad 1100 Kč
25 let na trhu
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.