Zobrazit kategorie
Sušené maso - plátky a nudličky hovězího výběrového masa marinované v omáčce ochucené sójou s nádechem zázvoru: nejjemnější spojení chutí ,,Západu" s unikátními asijskými pikantními příchutěmi z ,,Východu". Teriyaki - japonský způsob, jak připravit ryby, maso nebo zeleninu s marinádou ze sójové omáčky, rýžového vína, zázvoru a cukru před jejich pražením nebo grilováním. Marinováním dostane jídlo svůj typický lesk. (Jap.: teri = třpyt, lesk, yaki = grilovat/dusit)
Složení: hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka [(pšenice, sójové boby, sůl), maltodextrin], kvasnicový extrakt, česnekový prášek, cibulový prášek, aromata, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), konzervační sůl (sůl, konzervant (dusitan sodný)), antioxidant (extrakt z rozmarýnu), ananasový prášek.
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1157 kJ / 273 kcal |
Bílkoviny | 39 g |
Sacharidy | 21 g |
z toho cukry | 21 g |
Tuky | 3,7 g |
z toho nasycené tuky | 1,4 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 4 g |