Pohankové sušenky BIO

Vyhledejte dle indikace
Vyhledejte dle indikace
Všechny indikace
Indikace:
59 Kč
72 Kč
Označit vše | Zrušit vše    
Pohánky kokosové BIO 100g
Pohánky kokosové BIO 100g
lfps2
Pohánky jsou sladké sušenky, které vyrábíme z těch nejkvalitnějších ingrediencí a pomalu je sušíme při teplotě do 42°C. Díky této šetrné technologii zůstávají všechny důležité živiny a enzymy zachovány beze změny. Splňují tak zásady živé stravy. Základem Pohánků je pohanka v BIO kvalitě. Jsou slazeny pouze rozinkami, neobsahují tedy přidaný cukr ani žádný sirup či slad. Bez přdaného tuku, konzervantů, barviv a kypřidel. Ochuceny jsou kokosem, skořicí a muškátovým oříškem. Všechny použité ingredience jsou čistě přírodní, bio-certifikované, 100% veganské a přirozeně bezlepkové. Jsou ručně a šetrně s láskou vyráběné pro Vaši radost a zdravou chuť ze života. Pohanka je především bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů. Z minerálů je pohanka zajímavá zejména vyšším obsahem hořčíku, manganu, mědi, fosforu, zinku, selenu, železa a draslíku. Na druhou stranu neobsahuje téměř žádný sodík, tudíž je vhodné ji kombinovat se zelenolistou zeleninou pro zajištění sodíkodraselné rovnováhy. Pohanka dále obsahuje vitamíny B1,B2, niacin, B6, cholin, vitamín E a je významným zdrojem vitamínu P – rutinu. Rutin patří do skupiny bioflavonoidů, rostlinných antioxidantů, které působí společně s vitamínem C blahodárně na obranyschopnost organismu, na posílení stěn a pružnost krevních vlásečnic a prevenci srdečních chorob. Hlavním zdrojem energie v pohance jsou sacharidy ve formě poměrně lehce stravitelného škrobu, tedy pomalého cukru. Pohanka dále obsahuje vysoký podíl proteinu v podobě vyvážené skladby 18 aminokyselin, z nichž je zajímavý zejména obsah lysinu, methioninu a tryptophanu. Rovněž obsahuje kyselinu linolenovou a linolovou, vícenenasycené mastné kyseliny snižující LDL cholesterol. Pohanka neobsahuje lepek, proto je vhodnou potravinou pro osoby trpící celiakií.
65
Skladem
Pohánky kakaové BIO 100g
Pohánky kakaové BIO 100g
lfps1
Pohánky jsou sladké sušenky, které vyrábíme z těch nejkvalitnějších ingrediencí a pomalu je sušíme při teplotě do 42°C. Díky této šetrné technologii zůstávají všechny důležité živiny a enzymy zachovány beze změny. Splňují tak zásady živé stravy. Základem Pohánků je pohanka v BIO kvalitě. Jsou slazeny pouze sušenými datlemi, neobsahují tedy přidaný cukr ani žádný sirup či slad. Ochuceny jsou nepraženým kakaovým práškem a vanilkou. Všechny použité ingredience jsou čistě přírodní, bio-certifikované, 100% veganské a přirozeně bezlepkové. Jsou ručně a šetrně s láskou vyráběné pro Vaši radost a zdravou chuť ze života. Pohanka je především bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů. Z minerálů je pohanka zajímavá zejména vyšším obsahem hořčíku, manganu, mědi, fosforu, zinku, selenu, železa a draslíku. Na druhou stranu neobsahuje téměř žádný sodík, tudíž je vhodné ji kombinovat se zelenolistou zeleninou pro zajištění sodíkodraselné rovnováhy. Pohanka dále obsahuje vitamíny B1,B2, niacin, B6, cholin, vitamín E a je významným zdrojem vitamínu P – rutinu. Rutin patří do skupiny bioflavonoidů, rostlinných antioxidantů, které působí společně s vitamínem C blahodárně na obranyschopnost organismu, na posílení stěn a pružnost krevních vlásečnic a prevenci srdečních chorob. Hlavním zdrojem energie v pohance jsou sacharidy ve formě poměrně lehce stravitelného škrobu, tedy pomalého cukru. Pohanka dále obsahuje vysoký podíl proteinu v podobě vyvážené skladby 18 aminokyselin, z nichž je zajímavý zejména obsah lysinu, methioninu a tryptophanu. Rovněž obsahuje kyselinu linolenovou a linolovou, vícenenasycené mastné kyseliny snižující LDL cholesterol. Pohanka neobsahuje lepek, proto je vhodnou potravinou pro osoby trpící celiakií.
65
Do 5 dnů
Na stránku
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
Doporučujeme
Výhody pro vás
Většinu zboží máme skladem
Doprava zdarma nad 1100 Kč
20 let na trhu
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.